Om SFO

Vamdrup SFO

en del af Kolding Kommune

Vamdrup SFO er en integreret del af Vamdrup Skole. Vamdrup Skole er delt på to matrikler i hver deres ende af Vamdrup by. På afdeling øst beliggende på Østergade 80 ligger indskolingsdelen af skolen, hvor 0. til 3. klasser hører hjemme. Det er her på afdeling øst, Vamdrup SFO har til huse i tæt integreret samspil med undervisningsdelen.

I det store billede er Vamdrup Skole en del af alle folkeskoler i Kolding Kommune, hvor Børne- og uddannelsesforvaltningen med dennes direktør er SFO'ens og skolens nærmeste samarbejdspartner i forhold til det at være en lille del af en større politisk styret organisation som Kolding Kommune.

Rigtig mange ting omkring den daglige drift varetager Vamdrup SFO selv i samspil og samarbejde med Vamdrup Skole - dog skal SFO'en respektere og efterleve beslutninger taget både børne- og uddannelsesforvaltningen, men også rammebeslutninger fra Kolding byråd samt regeringsbeslutninger truffet på Christiansborg.

Selvom det godt kan lyde voldsomt, så klarer vi stort set alt selv i dagligdagen i Vamdrup SFO, og selvom vi bare er et led i kæden, med mange led over os, så er vi her af én grund - Jeres børn !

Vores vigtigste arbejde, er arbejdet med og omkring jeres børn. Lige fra skoleparathed til dannelse, udvikling og karakterskabelse. Vamdrup SFO har et meget varieret, højt fagprofessionelt råderum, hvilket giver en stor adspredelse i måden, hvorved vi kan være med til at udvikle jeres børn på.

 

Generelle oplysninger omkring Vamdrup SFO

Kontakt:

Vamdrup SFO's åbningstider er efter 1 April 2017:

Mandag til Fredag:

6:00-7:50 og 14:00-17:30

 

Skolefridage/ferier:

Heldagsåbent 6:00-17:30

 

Her følger de nemmeste måder at komme i kontakt med Vamdrup SFO på:

Karina Baagøe

  • SFO leder mail:kaje@kolding.dk
  • Mød op på Østergade 80 og tage en hyggelig snak med personalet.

Administrationen:

SFO kontoret ligger som en del af afdeling Øst's administrative område. SFO ledelsen består af SFO leder og SFO Souschef, SFO og Skole deler skolesekretæren for at danne et fælles afsæt til kontakten med børn og forældre.

Telefon 79797880

Copyright Diginst.dk© All Rights Reserved