derfor

Derfor er SFO det rette valg

 

Fordelene ved at vælge SFO er utallige - også selvom prisen for nogle er høj. Prioriteter man en plads i Vamdrup SFO højest, siger man også ja til følgende fordele:

 

MorgenSFO

Dit barn kan starte dagen stille, roligt og hyggeligt med morgenmad på SFO'ens regning i MorgenSFO ( efter 1 April 2017 fra 6:00-8:00.

er dit barn ikke meldt ind i SFO, må det først komme på skolen klokken 7:50

 

Trygheden

Dit barn er omgivet af mange jævnaldrende børn samt professionelle voksne i trygge rammer efter skoletid

 

 

Nærvær og omsorg

Dit barn vil blive set, hørt og taget sig af i tiden i SFO. SFO'en har ca 5-6 professionelle voksne med spidskompetence i netop disse områder til at

rundere hele dagen for at holde fokus på netop de børn, der af forskellige grunde ikke lige har det super godt

 

 

Social udvikling

Ingen læring uden sociale relationer - eller på godt gammelt dansk: Man lærer bedst i godt selskab. I SFO er dit barn del af et stort fællesskab af

børn. I SFO'en er børnenes sociale udvikling en mærkesag og en egenskab børnene skal bruge i deres skole- og arbejdsliv fremadrettet. I SFO'en ligger vi grundstenene for børnene.

 

Målrettet udvikling

Alle børn i SFO har et professionelt team af pædagoger og medhjælpere tilknyttet, der arbejder med målrettet at støtte alle SFObørn i deres nærmeste udviklingszone. Der udarbejdes statusbeskrivelser (SFO'ens "elevplaner") på alle SFO børn, der støtter op om skole/hjemsamtaler og det tværfaglige arbejde mellem SFO og skole.

 

Mobbefri SFO

Ingen steder er 100% mobbefri. I Vamdrup SFO har målrettet indsats dog gjort mobberi til fremmedord. Vi arbejder med venskaber og positivt livssyn. Børnene lærer at se og respektere hinanden som de er. Vi sætter ind over for drilleri inden det udvikler sig til mobning i SFO - børn er børn og drilleri kan ikke undgås, udviklingen til mobberi derimod forebygges i SFO.

 

3'eren

Når dit barn kommer i 3. klasse, bliver det en del af 3'eren - et specielt SFOtilbud til 3. klasses børnene, hvor der tages stort hensyn til, 3. klasses børn har andre udviklingsmæssige udfordringer. De kommer på virksomhedsbesøg, specille ture både rundt i Vamdrup men også til Kolding.

Der arbejdes meget med børnenes sociale kompetence, medansvar, medbestemmelse, udvikling, sammenhold i gruppen mm.

 

Teknologisk udvikling

Selvom børnene er små, så oplever de i SFO store udviklingsmuligheder inden for top moderne teknologi, interaktive medier samt multimedieteknologi.

Det stiller dem rigtig godt overfor fremtidens udviklingsmuligheder i skolen og hverdagen generelt. Teknologien er en vigtig brik i det danske samfund, derfor er det i SFO'en vigtigt at klæde børnene godt på

 

Ture ud af huset

Som barn i Vamdrup SFO kommer man på ture ud af huset, både rundt i Vamdrup men også til Kolding samt steder som Madsby Legepark, Haderslev Dyrepark mm.

Vi har fordelen af mange anparter i Vamdrup bussen og kommer derfor vidt omkring.

 

Meget, meget mere

Der er utalligeveldokumenterede grunde til, hvorfor det er sejt at gå i Vamdrup SFO.

Listen her bliver længere og længere...

 

Copyright Diginst.dk© All Rights Reserved